Menu Sluiten

Deel worden van Worship Collective


Financiële ondersteuning

Wil jij het werk van stichting Worship Collective (maandelijks) financieel ondersteunen? Dat kan door een gift over te maken op onderstaand rekeningnummer.

IBAN NL22RABO0325236100

Worship Collective heeft een ANBI-status, waarmee een gift aftrekbaar is voor de belasting voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn dankbaar voor elke gift. Met deze giften kunnen we de Worship Nights blijven organiseren.


Meewerken aan de worshipnights

Wil jij graag betrokken raken bij Worship Collective en ons helpen bij het verzorgen van de worshipnights? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Inmiddels telt het hele team ongeveer 45 personen. Zo hebben we een (getraind) ministryteam, een techniek- & podiumteam, een beamerteam, catering, een floormanager, een worshipteam, een overkoepelend kernteam en een stichtingbestuur. Momenteel zoeken we nog mensen voor:

  • Op- en afbouw techniek

    In dit team ben je voorafgaand aan de worshipnight vanaf 13:00 uur aanwezig om het podium en de truss op te bouwen. Verder help je bij het aansluiten van de apparatuur en krijg je een kijkje in de keuken van de licht- & geluidstechniek. Je wordt deel van een enorm gezellig en inspirerend team, waarin je veel zal leren. Aansluitend wordt er zo snel mogelijk afgebroken en opgeruimd om met alle teams nog even een McDonalds te bezoeken.

  • Catering

    Ben jij een mensenmens en houd je ervan om je gasten goed te verzorgen? Neem dan snel contact met ons op! Elke dag waarop we een worshipnight organiseren willen we goed zorgen voor het hardwerkende team en ook voor de bezoekers van de avond. Dat betekent dat je op kosten van Worship Collective boodschappen kan inslaan, om vervolgens tijdens de opbouw een koffiemoment te verzorgen, rond etenstijd de crew een maaltijd kan aanbieden en ’s avonds de gasten een heerlijke kop koffie kan inschenken. Natuurlijk mag je dit met hulp van andere mensen regelen. Aan het einde van de avond zorg je ervoor dat de keuken netjes achterblijft en praten we gezamenlijk alle indrukken na onder het genot van een lekkere burger bij de gouden driepoot.

  • Open vacature

    Denk jij bij te kunnen dragen op een andere manier? Laat het ons weten!

Enthousiast geworden? We horen graag van je! Neem contact op via info@worshipcollective.nl.