Menu Sluiten

Onderwijs

Het doel van Worship Collective is een klimaat te scheppen waardoor de cultuur van aanbidding in de kerk mag groeien. Dat betekent concreet; ontmoetingsplekken creรซren waar we met elkaar kunnen aanbidden, maar ook toerusting en onderwijs. Dat laatste mochten we verzorgen voor bijvoorbeeld 24/7 Hoogeveen en de Pijler in Lelystad. Als aanbidders en muzikanten bouwden we elkaar praktisch en geestelijk op. Wat gaaf!

Hoe groei je naar elkaar als team? Wat is het verschil tussenย je bediening en je talent? Ben je in de eerste plaats een muzikant of priester en wat vinden we in de Bijbel over aanbidding? Hoe communiceer je als band tijdens spontane aanbidding? Hoe creรซer je ruimte voor Gods Geest? Welke relatie heb je met de mensen in de zaal? Is de kerk per definitie profetisch? Welke rollen hebben de muzikanten/geluidsmensen? Hoe pas je dit alles toe?

Wil jouw team groeien in (vrije) aanbidding? Dan delen wij graag vanuit onze leermomenten en ervaring. Niet om te vertellen hoe het moet, maar om elkaar te inspireren en aan te vullen.

Interesse? Stuur ons gerust een mailtje naar info@worshipcollective.nl.